Welkom bij XBC Rotterdam Den Haag

XBC Rotterdam_Den Haag is Uw strategische partner voor document management , workflow adviezen en het optimaliseren van de huidige inkoopprocessen en contracten voor print en output management. Wij zijn de absolute specialist op het gebied van outputmanagement, Print, Managed Print Services, Document management en digitalisering projecten.

Vanuit ons kantoor gevestigd in Bergschenhoek, bedienen wij  klanten in de Randstad. Onze samenwerking met DocubirdTMen XeroxTM stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de beste technologische apparatuur, applicaties, service en support.  Onze samenwerking met de Computerwacht en Axoft stellen ons in staat om U ook te adviseren op het gebied van IT security and GDPR compliancy.

Bij XBC Rotterdam Den Haag is het onze overtuiging om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen door voortdurend naar hun behoeften te luisteren, zodat we flexibele oplossingen kunnen blijven bieden. Met ons samenwerken betekent dat u kunt profiteren van zowel de support van een persoonlijke en toegewijd lokaal accountmanagement team, als de eersteklas support .

We bieden de beste producten en oplossingen op de markt, tegen zeer concurrerende prijzen, maar we doen geen concessies aan de kwaliteit van onze service die onze klanten verdienen.

Wij staan u graag te woord om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze Filosofie​

We leveren kwaliteit in alles wat we doen. Kwaliteit betekent de markt leiden met innovatieve producten, diensten en oplossingen die zeer gewaardeerd worden door onze klanten en resulteren in superieure bedrijfsprestaties.

Onze Missie​

We helpen mensen betere manieren te vinden om geweldig werk te leveren, door voortdurend voorop te lopen op het gebied van documenttechnologieën, producten en diensten die de werkprocessen en bedrijfsresultaten van onze klanten verbeteren.

Waarom XBC Rotterdam

Persoonlijk en toegewijd lokaal accountmanagement team om u bij te staan en te adviseren

Frequent overleg over uw status van uw contract en inzicht in uw servicebehoeften

Zeer competitieve tarieven waardoor u altijd verzekerd bent van een marktconforme prijsstelling

Een portefeuille van eersteklas Xerox oplossingen ontworpen om uw organisatie te ontzorgen

Toegang tot de alom geprezen betrouwbare serviceorganisatie van Xerox Nederland

Expert advies en hulp beschikbaar 24/7/365 om u bij te staan uw processen te laten continueren

Maak vandaag nog een afspraak!

Als u vragen heeft over de technologie en oplossingen van Xerox, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – we staan u graag te woord.

Hoi, kan ik je helpen?