Xerox® ConnectKey® Technology


Uw werkplekassistent met Xerox® ConnectKey® technologie
Verhoog uw productiviteit met Xerox® ConnectKey®-technologie voor kleine en middelgrote bedrijven.

 

Een eenvoudige printer of multifunctionele printer voldoet niet meer aan de productiviteitsbehoeften van de moderne, mobiele en altijd verbonden werknemer. Werkplekassistenten met Xerox® ConnectKey technologie helpen bedrijven om slimmer te werken en nog productiever te zijn. We moeten printers daarom niet langer zien als stand-alone werkpaarden met één specifieke taak, maar als veelzijdige, praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Xerox® ConnectKey technologie maakt het waar.

De werkomgeving is continu in ontwikkeling.

Technologieën en processen die vijf of tien jaar geleden gemeengoed waren, worden tegenwoordig als achterhaald en achterhaald beschouwd. Naast de evoluerende technologieën betreden meer millennials het personeelsbestand.
Millennials zijn de eerste generatie digital natives. Ze zijn gewend om mobiel, verbonden en altijd aan te zijn. Ze verwachten dat alle processen gestroomlijnd en naadloos verlopen. Als bedrijven concurrerend willen blijven, moeten ze nieuwe, geavanceerde technologieën omarmen.

Elke printer en multifunctionele printer met ConnectKey-technologie wordt het centrum van een productiviteitsecosysteem, waarbij een intuïtieve gebruikerservaring wordt geboden, mobiele en cloudconnectiviteit, volledige beveiliging en toegang tot werkproces vereenvoudigende apps direct uit de de doos. U doet meer dan printen, scannen of kopiëren.

Intuïtieve gebruikerservaring

Eindelijk, ze zijn er. Multifunctionele printers die werken zoals u verwacht – met een consistente gebruikerservaring voor alle machines uit het productaanbod – die optimaal samenwerken met uw andere apparatuur. Aanraakbediening is nu ook beschikbaar op de printer of multifunctionele printer, zodat u snel en eenvoudig kunt werken. Maak veeg-, tik- en knijpbewegingen met uw vingers op een groot kleurenscherm dat eruitziet als een tablet en profiteer van vereenvoudigde workflows. Download apps rechtstreeks uit de Xerox App Gallery en pas de interface aan om de apps die u het vaakst gebruikt een prominente plek te geven. Het is een volledig nieuwe, maar toch heel vertrouwde manier om complexe workflows te doorlopen en veelvoorkomende taken uit te voeren. Tevens kunt u voor gebruik maken van de  Xerox® Global Print Driver® waardoor uw medewerkers voor alle printers slechts met één printerdriver aan de slag hoeven.

Maak nu een afspraak

Geschikt voor mobiele apparaten en de cloud

Uw werknemers maken zowel thuis, onderweg als op kantoor gebruik van een verscheidenheid aan apparaten om hun werk te doen. Het versturen en ophalen van documenten en informatie gebeurt op verschillende locaties, zowel intern als extern. Met Xerox® ConnectKey® technologie is dat geen enkel probleem. 

Alle printers en multifunctionele printers met ConnectKey technologie geven u de
vrijheid om te werken waar en hoe u maar wilt — met directe connectiviteit naar Google Drive, Microsoft OneDrive, DropBox en toegang tot extra opties via de Xerox
App Gallery. Tegenwoordig moet elke werknemer verbinding kunnen maken met en printen op en vanaf meerdere apparaten. ConnectKey multifunctionele printers gaan
deze uitdaging graag aan, met optionele Wi-Fi®-connectiviteit, op het voorpaneel
geïntegreerde Near Field Communication (NFC) Tap-to-Pair, Apple® AirPrint® en
ingebouwde ondersteuning voor Google Cloud Print™, Xerox® Print Service voor
Android™ en Mopria®.

Geavanceerde printer- en gegevensbeveiliging

Beveiliging is een topprioriteit voor elk bedrijf. De Xerox® ConnectKey® technologie voldoet niet alleen aan de industriestandaarden voor beveiligingsvoorzieningen en -technologieën,
maar overtreft deze zelfs. Werk zonder u ergens zorgen over te hoeven maken.

Hoewel het integraal is voor onze technologie, is er niets standaard aan het beveiligingsniveau van elke machine die ConnectKey technologie ondersteunt.
Onze op vier punten holistische beveiligingsbenadering verzekert een uitgebreide en alles omvattende bescherming van alle systeemonderdelen en kwetsbare punten.

Laat u zich informeren door het bekijken van deze video!

Xerox App-Gallery

De Xerox App Gallery is uw toegangspoort tot een groeiende verzameling gemakkelijk te downloaden en installeerbare apps die zijn ontworpen om de manier waarop u met documenten en gegevens omgaat te transformeren. Vereenvoudig die tijdrovende, repetitieve of complexe processen door het uitbreiden van uw printer mogelijkheden op onverwachte manieren. Met deze gebruiksvriendelijke apps wordt uw Xerox® ConnectKey® Technologie-compatibele printer of MFP  een goed verbonden, gebruiksvriendelijke, slimme werkplek assistent!

Xerox Workflow Central

Thuiswerkers opgelet!
Flexibel werken is de nieuwe norm. Met uw mensen op meerdere locaties en met een veelvoud aan documentformaten, hoe houdt u het allemaal soepel, veilig, verbonden en productief?
Heel eenvoudig: Breng de kracht om alledaagse workflow-uitdagingen te overwinnen naar al uw devices. Overal.

Waarom Xerox Workflow Central?
Papier of digitaal, we maken het gemakkelijk om documenten, foto’s en afbeeldingsbestanden te converteren vanaf elk apparaat.

  • 24/7 cloudverbinding — thuis, kantoor of onderweg.
  • Abonnement gebaseerd met instant toegang tot een bibliotheek met workflows, allemaal overal en altijd bereikbaar elk device.
  • Selecteer het juiste abonnement dat het meest geschikt is voor uw bedrijf.
  • Verschillende bundels beschikbaar, allemaal met onbeperkt aantal gebruikers en devices.
  • Eenvoudig te verlengen en te upgraden als uw behoeften en werk evolueren.
  • Gehost op de beveiligde wereldwijde infrastructuur van het Microsoft Azure-platform.
  • Beveiligd door versleutelde data en gecontroleerde toegang met unieke logingegevens voor elke gebruiker.
Hoi, kan ik je helpen?