Xerox® Mobiele Oplossingen

Wanneer u onderweg werkt, kan het moeilijk lijken alle ballen hoog te houden, maar met onze mobiele oplossingen hoeft dat niet moeilijk te zijn. Waar uw werk u ook mee naartoe neemt, met onze apps en oplossingen kunt u gemakkelijk communiceren, verbinding maken en veilig werken.
Print en scan vrijwel overal en overal met de mobiele oplossingen van Xerox. Of u nu wilt printen vanaf uw Android- of iOS-telefoon of -tablet, of documenten draadloos naar uw multifunctionele kantoorprinter wilt sturen, wij maken het u gemakkelijk.

C8000_mfp_screen_nfc_CC_web

@PrintByXerox

PrintByXerox is een gratis app voor mobiel printen waarmee u probleemloos vanaf elk mobiele apparaat met e-mailfunctionaliteit naar een ConnectKey® printer kunt printen. De @PrintByXerox app is standaard inbegrepen bij alle Xerox® AltaLink® en VersaLink® producten, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Download de app gratis in de Xerox App Gallery

maxresdefault

Xerox® Workplace Mobile App

U kunt opdrachten scannen, printen, kopiëren of vrijgeven door uw mobiele smartphone als afstandsbediening te gebruiken, zonder dat u het gebruikerspaneel van uw MFP hoeft aan te raken.

Download de app gratis in de App Store of Google Play.

GettyImages-1051669866_web

Xerox® Mobile Link App

Scan, fax en print vanaf uw telefoon of tablet door een verbinding te maken met Xerox multifunctionele printers (MFP’s). De Mobile Link App gebruikt de camera van uw telefoon of de scanner van de MFP om documenten vast te leggen, en converteert ze naar PDF‘s die u gemakkelijk kunt delen. De app kan ook gegevens verzenden naar cloudopslag.

Download de app gratis in de App Store of Google Play.

1088

Printers en MFP‘s met ConnectKey

Dankzij Xerox® ConnectKey® technologie kunt u uw werk gemakkelijk buiten de kantoormuren beheren. Via printers en MFP‘s met ConnectKey (die mobiel- en cloud-gereed zijn) kan iedereen content printen, scannen en delen vanaf hun tablet, smartphone en laptop, waar dan ook ze aan het werk zijn. Gebruik de optionele Wi-Fi functie van de ConnectKey technologie en de cloudservice van uw organisatie om iedereen’s mobiele apparaat met ConnectKey MFP‘s te verbinden — met native mobiliteit, waaronder AirPrintMopria, Google Cloud Print en de Xerox® Print Service-plugin voor Android. Bovendien zijn DropBox, Google Drive en OneDrive vooraf geïnstalleerd op VersaLink® printers en downloadbaar in de App Gallery op AltaLink® MFP‘s.

Maak nu een afspraak

Hoi, kan ik je helpen?